Σύλλογος γονέων και Κηδεμόνων

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2022

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑΣΟΥΛΑ 6938555319
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 6942273442
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΚΑΛΟΝΙΚΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 6981890798
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΣΑΧΠΕΛΟΓΛΟΥ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ 69472972254
ΤΑΜΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ 6947187027
ΜΕΛΟΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ ΔΩΡΑ 6907757611
ΜΕΛΟΣ ΣΤΑΜΟΥ ΜΑΡΙΑ 6948402730
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΙΛΙΠΠΩΝ, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς και των πρόσφατων αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου συλλόγου γονέων και κηδεμόνων,  σας γνωστοποιούμε τα μέλη του και τα τηλέφωνα τους, θέλοντας την άμεση συνεργασία σας για την σωστή λειτουργία του σχολείου μας. Επειδή τα χρόνια που ζούμε είναι δύσκολα και στους μεγαλύτερους μάς θυμίζουν εποχές, που κουβαλούσαμε το ξύλο από τα σπίτια μας, για να ζεσταθούμε στο σχολείο, και θέλοντας να αποφύγουμε τέτοιες καταστάσεις, παρακαλούμε για την βοήθεια σας.
Ο σύλλογος στηρίζεται στην ετήσια συνδρομή μας για την λειτουργία του και συγκεκριμένα:
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΦΟΙΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΥΡΩ
Για την εξόφληση της ετήσιας συνδρομής σας εκπρόσωπος του συλλόγου θα βρίσκεται στο σχολείο την πρώτη εργάσιμη μέρα κάθε μήνα.
Παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε για την τακτοποίηση της παραπάνω εκκρεμότητας από μέρους σας, διότι υπάρχει πραγματικό πρόβλημα στη λειτουργία του συλλόγου.
Σας ενημερώνουμε ότι με την συνδρομή σας βοηθάτε στη λειτουργιά του σχολείου. Στην πραγματικότητα, σε συνεργασία με τους δασκάλους των παιδιών, προμηθευόμαστε υλικά ? τεχνολογικά μέσα που κρίνονται απαραίτητα για τα μαθήματα των παιδιών μας, γιατί το κράτος μας έχει ξεχάσει.
ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ότι υπάρχει πρόβλημα στην συντήρηση ? σωστή λειτουργιά του σχολείου λόγω παλαιότητας του και παρακαλούμε, όποιοι γονείς επιθυμούν να συνδράμουν στις τυχόν επισκευές και διαθέτουν τις απαραίτητες γνώσεις να μας το αναφέρουν, συμπληρώνοντας παρακάτω τα στοιχεία τους.
ΕΠΩΝΥΜΟ ????????????????????ΟΝΟΜΑ?????????????????????
ΓΝΩΣΕΙΣ???????????????????..ΤΗΛΕΦΩΝΟ????????????????…………..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

 

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΣ

Αφήστε μια απάντηση